home,  The Essence of life

BLOG BLOGGER BLOGGEST

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. En dat is eigenlijk omdat ik vond dat er niet zoveel om te posten was. Niet dat ik geen inspiratie had, maar omdat ik vond dat het dan weer niet zo’n gezellig verhaal zou worden, misschien ook wel omdat het niet een specifiek thema betreft of dat ik dan bang ben om in herhaling te vallen. Toch ga ik wel mijn verhaal doen, want ik heb ik heel erg de behoefte om te schrijven en dat op mijn pagina te delen.

Toen ik deze Blog begon had ik mijzelf voorgenomen om over alles te schrijven en het niet mooier te maken dan het is. Dus moet ik nu ook gewoon een random Blog schrijven over het feit dat ik het soms moeilijk vind om een Blog te schrijven. Snap je… Ik ben soms bang dat het niet interessant genoeg is qua stof of dat de onderwerpen echt kansloos zijn. Ook ben ik teleurgesteld in mijzelf dat (nog) niemand een reactie plaatst. Misschien gek dat ik dit nu zo benoem, maar mijn gedachtes gaan daar dus wel over. Het is een negatief (onbesproken) zelfoordeel over mijn blogs. Die oordelen moet ik maar eens achterwegen laten. Maar, makkelijker gezegd dan gedaan..

Daarnaast word ik ook wel eens angstig als ik over de toekomst nadenk, hoe ga ik dit volhouden. Ik heb echt niet zo’n boeiend of interessant leven dat ik minimaal 1 keer in de week een blog kan schrijven. Maar he, wie kan er nou in de toekomst kijken… En, het belangrijkste is, dat ik dit leuk vind om te doen, dat ik mijzelf  kan open stellen en mijn ervaringen met mensen kan en mag delen. Deze blog schrijf ik in eerste instantie voor mijzelf, om mijn gevoelens en ook mijn creatieve kan te kunnen tonen.

Ik hoop dat ik ooit voor iemand een soort van inspiratiebron kan zijn, waar iemand misschien kracht uit kan halen of hoop, of iets waardoor hij of zij weet dat ze niet alleen zijn. En daarnaast dat alles wat er op Social geplaatst wordt, misschien voor jou de perfecte wereld is, maar zeker niet de realistische wereld. Niet alles hoeft dan ook perfect te zijn om een perfect leven te kunnen leiden. (Goh, wat een uitspraak) Ik moet daar ook nog heel erg op oefenen, de perfectionist die ik ben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge