home,  The Essence of life

Het is essentieel om je eigen pad te kiezen

Het is voor mij ESSENTIEEL om er achter te komen wat ik wil met mijn carrière. Ik heb in het verleden veel bewuste keuzes gemaakt met mijn hoofd. Want ja, het is een handige basis, als je weet wat er operationeel allemaal gebeurd op een evenementen locatie en ja het is ook goed om mijn sales kwaliteiten te optimaliseren. Maar dit zijn geen keuzes die ik met mijn hart heb gemaakt.

Heel eerlijk, heb ik toentertijd ook geen keuzes kunnen maken of om stil te staan bij wat ik zou willen in het leven. Ik deed maar wat ik dacht dat van mij verwacht werd of, wat op dat moment verstandig was. Ja.. en nu ben ik dan hier, al 2 jaar (!) niet aan mijn carrière aan het bouwen. Maar, dat schrijf ik nu met de mindset van toen. Want als ik nu heeeeel eerlijk ben denk ik dat ik meer aan het bouwen ben dan dat ik toen was. En dat met mijn hoofd (soms dan..) en heel mijn hart (altijd). Zowel persoonlijk (ja, dat weten we nu wel Anna) als met mijn carrière.

Door de tijd die ik voor mijzelf heb gehad, toen ik uit mijn depressie kwam en met mijn parttime job begon, ben ik er achter gekomen dat ik creatiever ben dan ik altijd dacht. Daar ben ik eigenlijk heel blij mee. En dat heb ik voornamelijk te danken aan het schrijven van deze blog. Hoe fijn ik het vind om te schrijven maar ook om bezig zijn met de vormgeving. Het schrijven is een ding waar ik energie uithaal, maar de onderwerpen een tweede! Nu ik zo bewust bezig ben met de dingen waar ik blij van word maak je ze ook ECHT mee. En je wordt nog meer bewust wanneer je de onderwerpen onderzoekt, analyseert en vervolgens beschrijft. 

Goed, ik dwaal een beetje af. Ik heb dus een GOAL. Career-wise. Dat andere doel weten we nu wel!

Mijn doel is dus om een te-gekke-toffe-uber-leuke-creatieve job te vinden. wie wil dat nou niet, haha! Dus ja, wat ik al weet is dat ik in die Te gekke job wil gaan schrijven, vormgeven, onderzoeken en analyseren. Jep. En dat dan binnen een out of the box mindset, niet al te groot, creatieve en jong bedrijf.

– Nu ik dit zo opschrijf denk ik dus gelijk weer; dit gaat hem nooooit worden, dit lukt mij nooit – Maar, dat is dan weer niet de juiste mindset.  Ik zou in mijzelf moeten geloven en denken F*ck dat. Zonder bluf is het leven duf.  En dit gaat mij lukken, misschien niet dit jaar dan wel volgend jaar!

Ik heb het recht om mijn dromen na  te jagen en niet te leven in een angst waardoor ik dus niet de dingen kan gaan doen die ik eigenlijk wil doen.

I have to stay positive and follow my GOALS in life.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge