home,  The Essence of life

Ja.. Ik ga het doen!

 

In het diepe, oeh zoveel oordelen. Maar toch ga ik het doen!

Ik ga mij aanmelden bij de KVK als freelance content creator. Schrijven, beetje vormgeving misschien. Dit is iets wat ik afgelopen week bedacht heb. So excited. Het is echt best wel eng, en heb gelijk negatieve oordelen wat het nog moeilijker maakt. -Ik kan het niet, heb niet genoeg ervaring. Ik zal nooit opdrachten krijgen omdat ik geen ervaring heb.- Nou goed.

Dit weerhoud mij dus altijd om stappen te nemen naar iets waar mijn passie ligt. Al die gedachtes kunnen mij nogal overhalen om iets niet te doen.Omdat ik bang ben om te falen enzo. Nu ben ik dus vastbesloten om het te gaan doen, de blog was de eerste stap. Nu gaan we nog een stapje. Ik ga mij inschrijven bij de kvk en ben bezig met een Concept formulering. Niet perse een ondernemingsplan, maar ik heb dan wel in kaart hoe ik het ga aanpakken.

Het is bovenal om mijn schrijfkwaliteiten (HAHA) te vergroten. Mij meer in het professionele circuit te gooien. Schrijven voor EKTE opdrachtgevers, lijkt me dus zo gaaf. Als Freelancer kan ik zelf bepalen voor welke project(en) ik mij wil inzetten, kan ik mijn eigen tijd indelen en het is leuk meegenomen als ik iets extra bij verdien!

My first step, following my dreams!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge