home

Lekker buuurrrgelijk

Zo heerlijk, samen thuis zijn!

Afgelopen woensdag waren we allebei heerlijk thuis aan het werk. Zitten we samen aan de keukentafel in onze heerlijke leefkeuken. Mijn vriend heeft gelukkig zo’n fijne job dat hij zelf zijn agenda kan invullen en dus ook regelmatig thuis werkt als hij geen klant afspraken heeft staan.

Ik kan er dan zo van genieten om zo’n doordeweekse dag samen door te brengen. Ik hou mij altijd vast aan de weekenden, dan wil ik het liefst geen enkel moment van zijn zijde wijken. Dat klinkt misschien een beetje obsessief maar dat is het niet hoor! Ik ben graag bij hem.

Anyhow, dan zijn we dus thuis, en doet ieder zijn eigen ding. Brainstormen we een beetje over de dingen die we nog willen gaan doen of hebben we het over de dingen die  ons eigenlijk niet zo goed afgaan en wat we daar dan aan kunnen doen. Het is zo fijn om in een relatie te zitten waarin je elkaar kan helpen, ondersteunen, stimuleren en motiveren om altijd het uiterste uit de kan te halen. Of juist een keer op de rem te gaan staan.

Wij zijn al 11 (!) jaar bij elkaar en wonen sinds 2,5 jaar samen. Vanaf het moment dat wij zijn gaan samenwonen zijn wij heel erg gegroeid. Onze relatie was al heel sterk maar als je echt samen leeft, ga je bouwen. Er komt een diepere laag en je leert elkaar door en door kennen. Je gaat elk zuchtje en lachje herkennen. Het allerbelangrijkste is dat je elkaar (nog) meer gaat waarderen en respecten, en het geeft jou weer veel meer inzichten omdat je alles met elkaar deelt.

En na alles wat wij hebben meegemaakt de afgelopen twee jaar kan ik in mijn handen knijpen met zo’n allerliefste vriend naast mijn zijde. Hij trekt mij er door heen als ik het moeilijk heb, maakt mij aan het lachen en aan het huilen tegelijk. Hij zorgt er voor dat ik een beter mens word en dat ik meer dan 10000% mijzelf kan zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge