home,  The Essence of life,  Whatever life throws at you

Tevreden zijn met het leven wat je hebt…

Soms vind ik het zo moeilijk. Tevreden zijn.

Laatste paar weken ben ik heel erg aan het nadenken geweest. Het zit namelijk in mijn hoofd dat het niet goed genoeg is. Er zit zo’n vervelend stemmetje, er is namelijk weer wat meer ruimte in mijn hoofd, en dan gaat het weer… de gedachte dat het allemaal niet meer voldoende is. Er moet meer gebeuren, het is niet meer goed genoeg, ik moet meer uit het leven halen. Want ja, ik vergooi mijn leven nu ik in een kleding winkel werk. Niet doe waar ik voor opgeleid ben… Ik moet veel meer.

Elke avond ga ik als een gek verschillende vacatures langs. Marketing, PR, Hospitality. Als ik weer een “serieuze” baan heb dan komt het wel weer. Een en al Paniek. Moet ik weer solliciteren, mijzelf gaan bewijzen. Heb ik wel genoeg kennis, maak ik wel een kans, zullen zij het niet gek vinden.. maak ik wel een goede keuze?! En voornamelijk de gedachte; IK KAN DIT NIET, IK BEN NIET GOED GENOEG.

De angst slaat dan toe dat ik nooit zal bereiken wat ik wil bereiken. Ik ga mijzelf vergelijken met andere; oud-studiegenoten, influencers, vrienden en vriendinnen. Dan maak ik de conclusie dat ik niets heb bereikt in 27 jaar maar iedereen om mij heen heeft haar/zijn droombaan. Hoe verdrietig is dat? Mijn gezonde en mijn wijze geest weet heus, HEUS, dat het niet zo oppervlakkig ligt allemaal. Iedereen heeft struggles, onzekerheden en willen het allemaal perfect doen. Ieder zijn of haar perfect is anders.

Ik wil zo graag blij zijn, tevreden en gelukkig met alles wat ik heb op dit moment. Mijzelf niet vergelijken met anderen, accepteren dat ik op dit moment op het hoogst van mijn kunnen zit. Dat ik in 2 jaar tijd als persoon heel erg gegroeid ben en dat daar ook iets voor te zeggen is. Kunnen beseffen dat het leven niet alleen succesvol is als je een carrière hebt.

Ik moet mijzelf dus nog steeds de tijd geven, om te accepteren. Accepteren dat dit mijn manier is van bouwen. Bouwen aan het leven en mijn eigen levenspad bepalen. Mijn eigen verantwoordelijkheid dragen, mijn eigen keuzes maken en doen waar ik gelukkig van word. Dan pas kan ik vrolijk zijn. Geluk en liefde voelen en delen met de mensen waar ik om geef en die belangrijk zijn voor mij.

 

 

 

 

 

11 Comments

 • RobertAerop

  We offer you the opportunity to advertise your products and services.
  Good day! That is a fine offer for you. I can help you with sending your commercial offers or messages through feedback forms. The advantage of this method is that the messages sent through the feedback forms are included in the white list. This method increases the chance that your message will be read. Mailing is made in the same way as you received this message.

  Sending via Feedback Forms to any domain zones of the world. (more than 1000 domain zones.). The cost of sending 1 million messages for any domain zone of the world is $ 49 instead of $ 99.
  Domain zone .com – (12 million messages sent) – $399 instead of $699
  All domain zones in Europe- (8 million messages sent) – $ 299 instead of $599
  All sites in the world (25 million messages sent) – $499 instead of $999
  Domain zone .de – (2 million messages sent) – $99 instead of $199
  Domain zone .uk – (1.5 million messages sent) – $69 instead of $139
  Domain zone .nl – (700 000 sent messages) – $39 instead of $79

  Discounts are valid until March 25.

  Contact us.
  Telegram – @FeedbackFormEU
  Skype – FeedbackForm2019
  Email – FeedbackForm2019@gmail.com

  Thanks for reading.

 • SharonBeare

  Incredible update of captcha recognition software “XRumer 16.0 + XEvil 4.0”:
  captchas solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

  Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

  Free XEvil Demo available.

  See you later 😉

 • Williamsix

  Hello

  Are you interested in making more money?

  We have an incredible offer for you – 100% automatic and FREE trading robot with an unique algorithm.
  It is very easy to use – you don’t need any prior experience. Comprehensive manual is included.
  You don’t belive us? We have 5 years of strategy results to show you.

  More information: https://gtrader.eu/

 • SharonBeare

  Revolutional update of captchas recognition package “XEvil 4.0”:
  captcha solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  See you later 😉

 • Edwardawari

  Hey!

  Tijd niet gesproken, hoe gaat het met je?
  Ik ben deze week alleen thuis en zat te denken als jij wellicht nog zin hebt in wat spannends…
  Misschien is het leuk als je gezellig langs komt!
  Dus wat denk je ervan, zie ik je snel bij mij thuis?
  Klik hier om een afspraak te maken: https://contactdirect.nl/afspraak/

  Tot snel
  Jessica

 • SharonBeare

  Perfect update of captchas breaking package “XRumer 16.0 + XEvil”:
  captchas solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  Good luck!

 • SharonBeare

  Perfect update of captcha solving package “XRumer 16.0 + XEvil 4.0”:
  captchas solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another categories of captcha,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

  Free XEvil Demo available.

  See you later!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge