About me

So Yes. My Simplicity of Life Blog.

Mijn naam is Anna, 27 jaar oud. Woonachtig in hartje amsterdam samen met mijn allerliefste vriend. Ik heb een moeilijke periode achter de rug gehad, een paar jaar geleden ben ik volledig ingestort. Na jaren hard werken dacht ik het voor elkaar te hebben; Mijn bachelor ‘Business Administration of Hotelmanagement’ had ik op zak, de perfecte baan, een mooi appartement, een fijne relatie met zowel vrienden, familie als mijn geliefde. Maar dan gebeurt het, zonder dat je het door hebt, dan ben je het even allemaal kwijt…

Na jaren therapie gevolgd te hebben mag ik zeggen dat ik weer op de goede weg zit. Maar het is een moeilijke weg. Want je gaat ook weer opzoek naar jezelf..  geloof me, ook die ben je helemaal kwijt. Maar waar begin je dan?

Ik dacht, ik moet terug gaan naar de basis. De essentie en de manier van het leven, de eenvoud. The simplicity of life. Mijzelf de vraag stellen waar word ik gelukkig van? Ik ga opzoek naar de kleine dingen en momenten die het leven leuk en fijn kunnen maken. Als persoon wil ik weer groeien.

Ik start deze Blog omdat ik graag mijn zoektocht en ervaringen wil delen, hoe leuk is dat?! Het betekent niet dat er alleen maar leuke blogs te lezen zijn op deze pagina. Ik zal ook minder leuke blogs met jullie delen, hoe fijn is het als we elkaar daarbij kunnen helpen!

Veel liefs,

Anna