home,  The Essence of life

FALL

My Favvv season EVERR!

Het is zo mooi wanneer je vroeg in de ochtend de zon schiet glinsteren in het gras met dauw, de blaadjes ziet dwarrelen en de frisse lucht kan inademen. Ik vind het dan ook een heerlijk moment, wanneer ik onderweg ben naar mijn werk en door het Vondelpark fiets. Ik kan dan even al mijn gedachtes laten varen, een moment waar ik bewust van wil genieten. Geen lente kriebels maar herfst kriebels.

In dit prachtige seizoen voel ik mij vaak rustiger, minder gehaast en moet ik van mijzelf veel minder. Ik doe dan graag dingen waar ik ontspannen van wordt. Ik heb een top 5 gemaakt van de dingen die ik graag doe in deze tijd van het jaar.

Things I like to do in FALL season:

 

  1. Een  heerlijke boswandeling in Drenthe. Het is zo’n mooie omgeving daar. Wanneer je het wat dichterbij wilt zoeken kan je ook naar Noordwijkerhout, het Amsterdamse bos of waar je dan ook een heerlijke herfstwandeling kan maken.
  2. De lekkerste stoofpotjes maken, Coq au vin, of een luxe stampot. Zo leuk is het, als je heel de ochtend op pad bent geweest en wanneer het begint te schemeren lekker naar binnen gaat om de rest van de middag te gaan kokkerellen met je partner.
  3. Er zijn van die leuke spots in de stad die je roepen, als je net over de markt bent geweest om je boodschappen in te slaan voor de avond, om een heerlijke wijnproeverij te doen. Mijn favo spot op dit moment is Petit Caron. Maar ook Le Baravin & Five Brothers Fat. Shiraz staat bovenaan mijn lijstje om nog te mogen ontdekken.
  4. Haardje, vino, hapjes & mannetje. Deze dingen en een goed gesprek, mij maak je dan niet gelukkiger. Simple as it can be.
  5. Het culturele seizoen begint weer  dus, ga lekker naar een museum, theater of naar het Nationale Opera en Ballet. Ik ga naar La Dame Aux Camélias. ZO veel zin in.

Sooo Yes. My top 5. Ga er lekker op uit en laat mij weten wat jullie heerlijk vinden om te doen in de herfst!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge